احتمالا بزرگ ترین ایراد کیبوردهای دیجیتال صدا و حس کلاویه ها در مقایسه با پیانوی آکوستیک است. برخی از کیبوردهای دیجیتال هنگام نواختن، به فشار واکنشی نشان نمی دهند، مثل اکشن در ارگ بادی، برخی به فشار دست حساسیت دارند. برخی کلاویه های سنگین تری دارند و برخی ندارند.
آنها که به فشار حساس اند صدایشان بر اساس قدرت و سرعت فشردن کلاویه ها بلندتر یا کمتر می شود. اگر به کلاس پیانو علاقه دارید من کیبوردی با کلاویه سنگین پیشنهاد می کنم چون لمس آن زیر انگشتان شباهت زیادی به پیانوی آکوستیک دارد. شاید دقیقا مثل آن نباشد ولی پیشرفت تکنولوژی، گزینه های خوبی را فراهم آورده است.
آموزش آنلاین پیانو در آموزشگاه فردوس به صورت حضوری و آنلاین
نگه داری ساده
هیچ وقت احتیاج به کوک کردن ندارند و تمیز کردن و نگه داری آن ها بسیار آسان است.
حمل و نقل آسان
این سازها اندازه های مختلف دارند و بسته به مدل آنها جا به جا کردن شان از پیانوی آکوستیک ساده تر است.
تنوع و اکتشاف: با خیلی از این سازها می توان سمپل سازهای کلاویه دار مختلف (پیانوی رویال، هانکی – تانک، هارپسیکورد، ارگ بادی و پیانوی دیجیتال) و بسیاری از سازهای دیگر (سازهای زهی، فلوت و سایر سازهای بادی – چوبی و بادی – برنجی) را نواخت.
قیمت مناسب
قیمت پیانوهای دیجیتال بسیار پایین تر از پیانوهای آکوستیک است.
حریم شخصی
می توانید به سازتان هدفون وصل کنید و بدون اینکه مزاحم دیگران بشوید، برای دل خودتام بنوازید.
بسیاری از کیبوردهای دیجیتال قابلیت همراهی اتوماتیک دارند. یعنی یک دکمه را فشار می دهید و خط باس و کوبه ای به صورت مدام و درست سر ضرب همراهی تان می کند.
از آنجایی که کیبوردهای دیجیتال امروزی این قابلیت را دارند که صدای نمونه یا سمپل سازهای مختلف را با فشار یک دکمه در اختیار شما قرار دهند، سینته سایزرهای امروزی شناخته می شوند.
برای اغلب افراد برنامه دادن به سینتی سایزرها و کادانس اهمیتی ندارد و فقط صدایی را که از کیبورد در می آید، دوست دارند و می خواهند موسیقی بنوازند. به همین دلیل انقلاب پیانوها و ارگ های دیجیتال همچنان ادامه دارد.
سپاس…
mer30
mamnoon